Zpracování kuřecích prsíček

Marináda na kuřecí maso

Každý, kdo rád griluje nebo připravuje doma vynikající kuřecí maso, plné různých chutí má pravděpodobně taky vlastní marinádu.

Co když ale ta vlastní omrzí a vy budete chtít vyzkoušet něco zcela nového a zajímavého?

Pak pro vás máme originální recept, kde se seznámíte se zcela novými chutěmi, které jen tak neomrzí.

 

 

Ingredience: 

  • 300 g kuřecího masa 
  • 2 lžíce oleje 
  • 4 lžíce kečupu 
  • 1 lžíce medu 
  • 3 lžíce sójové omáčky 
  • 1 menší cibule 
  • skořice, sůl, pepř 
  • bazalka, oregano 
  • 3 stroužky česneku

Marinádu rozhodně není nijak těžké připravit. Každý ji vždy smíchá a nakonec marinuje a jinak tomu nebude ani tady. Pokud tedy máte zájem vyzkoušet, pak vše smíchejte dohromady a nakonec kuřecí maso marinujte. Pak máte ale hned několik možností, jak kuřecí maso připravit. V první řadě je tato marináda výborná na grilu, ale pokud není zrovna pěkné počasí, nic nezkazíte tím, že si kuřecí maso připravíte třeba v troubě. Takto marinovat totiž můžete dokonce i celé kuře, a pokud ho necháte naložené přes noc, všichni si na něm jistě pochutnají.

 

Mohlo by vás zajímat:


Tento záznam byl zaslán Omáčky a marinády a označen , , , . Záložka je zde.

Similar posts

Komentáře jsou uzavřeny.